top of page

BIAB TREATMENT & E-FILE

Price

€750

Duration

3 dagen

About the Course

FOR WHO:

Nailtechs met ervaring


WHEN:

TBC


WHERE:

Heerlak Salon

Verwersstraat 73. 'S Hertogenbosch


HOW LONG:

3 dagen


GROUP:

6 personen


PRICE:

€750


NEED:

Heerlak BIAB starter kit

Model op dag 3


INCLUSIVE:

Lunch & drinks

Are you ready for some BIAB & E-file magic?


Dag 1 / 10:00 - 15:00

Op dag 1 gaan we aan de slag met de e-file. We geloven dat je met een e-manicure een next level manicure kunt creeeren en je handen kunt ontlasten door te werken met een e-file. We leren je alle ins en outs zodat je vertrouwt raakt met het electrisch vijlen en weet wat je doet en waarom zodat je de natuurlijke nagel niet beschadigd maar juist perfectioneert.


Dag 2/ 10:00 - 15:00

Tijdens deze les gaan we je meenemen in de wereld en mogelijkheden van BIAB. Dit product is ontzettend populair omdat je de nagel kunt corrigeren maar ook kunt verstevigen. Je leert hoe het product werkt en hoe je kunt zorgen voor een prachtige applicatie zonder dat je hier te lang mee bezig bent.


Dag 3/ 10:00 - 15:00

Op dag 3 ga je aan de slag op een model en kijken we met je mee om ervoor te zorgen dat je technieken naar het volgende niveau getild worden.


Your Instructor

Annabel

Annabel

Annabel is samen met Ruby de eigenaar en founder van Heerlak. Met meerdere certificaten op zak en jarenlange ervaring is zij degene die jou verwelkomt in de wereld van nails of juist naar het volgende level brengt. Een middag met Bel is daarnaast ook mega gezellig so what are you waiting for!?

bottom of page